Fireworks. Is. Scary.

Kind of wish that this was my home.

The. Sun. Is. Shining. Outside. My. Window.

Jag är faktiskt stolt över mig själv. Jag har tagit bort min gamla dator. Städat hela rummet. Och varit allmänt bäst på typ 3 timmar. Grymt Sara. AMAZING.

Idag är det ju nyårsafton! WOHO! Underbart bra dag. Vendela och Saris kommer över med sina päron och vi kommer ha sjukt kul! That's great. Jag vill köpa ett pussel, jag typ drömde om pussel inatt så jag och Ida kom fram till att jag har blivit pusselsjuk. Om någon trevlig filur där ute har något botemedel är jag öppen för förslag! Jag antar att den ända lösningen är att köpa ett pussel.. Hehe.

Jag kan visa vad jag kommer ha på mig ikväll sen. Eller så visar jag när jag är klar. Det lät bäst. Så blir det.

Yes. I do like my webcam.

Jag vill lägga ett pussel. Ella du är välkommen.


Ett stort svårt pussel.

Clothes. Over. Bros.

Yes. Det här har jag på mig idag. När jag går ut kommer conversen på. De svarta. De är fina. Hejdå!

15.38. Grattis på födelsedagen.

Vänner. Fans. Människor.

Idag. Idag har jag varit med en underbar människa. Vendela heter hon. Grym person. Vi var i Teby. (Täby heter det men jag är lite spontant udda så jag tycker om att skriva Teby) Jag köpte en present till en vän till mig. Hoppas han gillar den. Ikväll vet jag inte vad som händer. Någonting hoppas jag. Men hoppas funkar ju inte alltid. Jag gillar att hoppas bara.

Har jag nämnt att jag älskar min dator otroligt mycket? Den är bra. Den är bäst. WOHO.

Vill bara meddela att jag laddar min kamera så en bild kommer snart upp på mina kleder. (kläder) Som jag har på mig nu. Likelike.



Vackert. Tack jag vet.


Greatness it was.

Sova står högst upp på min lista just nu. Helt slut efter dagens alla äventyr. Men. Roligt har jag haft. Tack.
Imorgon blir det fixar dag. VÄL BEHÖVANDE! Städa ska jag också göra. Hmm...
Hejdå.
Kind of miss this..

Failure. Or. Not. I. Prefer. Not.

8 km. Eller mer. Jag tror att det var mer. Jobbigt var det iallafall. Superjobbigt. För mig. Jag är klen.
En timme kvar. Nej. En och en halv timme kvar. Sedan fotbollscup! WOHO. Ska bli så kul. Men jag kommer dö. Jag sover typ. Nu. Hemskt. Måste vakna. VÄCK MIG. Så. Vaken. Hej mina vänner. Dagen har bestått av skidåkning. Med min mamma. UNDERBARA mamma. Kvällen kommer bestå av fotboll. Natten med. Lite roligt så där. Jag gillar ju fotboll. Det är kul. Väldigt kul. Faktiskt.
Nyår. Japp. Det är snart det. Fredag om man ska vara korrekt. Det kommer bli underbart. Sjukt kul. Vendela och Sara. Mina bästa vänner. LOVE.
Hej mina vänner.

Design. Nytt.

ANDREA ÄR MIN GUD. TACK!

Hej. Hejdå.

Ännu en dag passerad. En dag mindre jullov. Hemska tanke. Idag. Ja, idag. Idag har jag spenderat både tid och pengar i Stockholm Stad. Med en underbar människa. MOLLIE. Tack. Det behövdes en dag som denna. Helt utan flyt. Helt perfekt. Både kall, blöt, ont, och alldeles alldeles underbar.
Efter detta blev det hemresa och gäster. Skratt blev det också. Jag gillar att skratta. Det är...kul.
Hejdå.

HH.

KÄRLEK. Ren kärlek. Helt underbart. Jag gillar det här. Verkligen. Mest. Mer än allt. annat.
Jag gillar också min dator. DEN ÄR BÄST.

En lång dag i mitt liv. En snabb dag i mitt liv. En bra dag i mitt liv.

Min farmor är en bra person. Jag gillar henne.
Idag har jag sagt hej till min farmor. Fått pengar. Haft en heldag på ikea. Fått en stol. Och tyg. Till stolen. Fast nej. Jag fick inte tyget. Det köpte jag själv. För 119 riksdaler. Dyrt tyg. Jadå. Åhlens hittade jag det på. Heligt. Nej. Härligt.
På tal om vänner. Andrea är en fin sådan. Hon är bäst.
Lite ringaren i Notre dame stile.

Rim. RIM. Rim..

Life goes on.
Hej mina vänner. Ja, alla ni jag känner. Nu här i juletid, har man mycket fritid. Bloggen är en rolig sak mycket roligare än en grönsak. Rimma är också kul, eftersom att det är jul. Min morbror är duktig på att rimma han, även fast han inte är så nogrann. Hans rim till mig kanske inte var någon jättegrej. "Här har du lite chai, det räcker nog till maj." Haha, roligt värre, fast inte lika bra som en domherre. Nu orkar jag rimma mer, men jag hoppas att du sitter och ler! Hejdå du fina person, jag gillar dig nästan lika mycket som melon!

Livet på en pinne.

Life is like a box of chocolate. You never know what you're gonna get.

AMIGOS! Yeah. Jag hatar min låda. Den är otroligt störande. Den går inte att stänga. På tal om paket. Ja sådana fick jag idag. En underbar klänning och badsalt från döda havet. Spännande. Jag gillar giraffer. De är.. Spännande. En ny lista har gjorts idag. Hemskt. Jag bara vill och vill ha saker. Pengar. Det behövs! Regna pengar. Det behövs! Hehe.

Imorgon blir det släktkalas igen! Med mammas sida. Mormor. Älskade mormor. En resa i snö. Antar jag. För mig. Iallafall. Vind. Ja, blåsa ska det göra imorgon. Morgondagen. Sätta upp saker på väggarna. MUSIC. Helt underbart. Jag kan inte sluta skriva. Jag är glad. Lycklig. Arg. Nää. Joanna är bra på att rita. VÄLDIGT. Saknad. Vänner.

DEN HÄR ÄR UNDERBAR. Hel sjuk.

I can see. You. Now.

Christmas day. Nice.

Hejsan hoppsan. Idag lyser solen. Inte. Morgonen började med amerikanska pannkakor och OTH. Helmys.
Idag kommer jag inte göra mycket. Bara slappa och ta det lugnt. Sen ska jag hem till mina kusiner i eftermiddag och fira lite jul där också. Middag blir det nog också. Härligt. Kanske någon julklapp också, vem vet? Hehe. Jag är iallafall nöjd med julen hittills. Helt underbar har den varit.
weheartit.


Drömmer jag?

Julen är helt fucking underbar. Jag är så jävla lycklig. Det finns inte ord. Helt sjukt. Jag älskar julen! Bästa tiden på året! Helt klart. Mina julklappar är de bästa. Så jävla bra. Jag dör! LYCKA.
Jag funderar på att börja om på nytt med bloggen. Lite mer berätta om vad jag gör och så. Patetiskt, hehe. Nejdå. Jag gillar bloggar. Nu ska jag snart gå och kolla på One Tree Hill. Sjukt trevligt. Imorgon fortsätter julfirandet. Underbart. Jag älskar att få presenter. Så kul!
Musik in my heart.

Välkommen halsfluss.

Halsfluss. Typ. No.

Life is like a road.



Long. Hard. Lonley. Cold. Boring. Fantastic. Scary. Incredible. Great. Quiet. Understanding.

Live it. Walk it. Deal with it. Love it. Hate it. Just be it.

RSS 2.0