Chailatte!

Kvällen är här och det är snart dags att gå och lägga sig. Jag måste ju vara pigg tills imorgon! På kvällen har jag packat, packat och packat! Det är så mycket som ska med och väskan vägen mycket nu innan jag ens har packat mat och vattenflaskan! Så jag antar att den kommer bli väldigt tung för lilla mig!

Jag och mamma var ju somsagt och hanlade idag och då hittade jag en sak jag älskar. Chaite. Så vi köpte lite på lösvikt och så ikväll gjorde jag (eller försökte) göra en chailatte. Den blev faktiskt jättegod! Med skummad mjölk och lite så! Det är något jag rekomenderar!


Vandring?

Nu är nästan allt packat inför imorgon. Det är ganska skönt. Fast jag måste ju i och för sig packa maten imorgon och lite annat som jag inte kan packa nu så allt är inte klart även fast det känns så. Jag vet inte hur det är att vandra. Jag har aldrig gjort det faktiskt. Men jag hoppas att det blir kul!

På natten ska vi sova i militärtält som man typ kan sova upp till 40 pers i fast då ligger man tajt. Vi ska också grilla korv och kanske bada om det blir varmt. Så det får vi hoppas på. Nu ska jag hjälpa till att duka inför middagen! Det blir grillat med pasta!


Min coola drink från igår kväll när Saga sov här!

Tänk om man var 2 år..

Nu är jag hemma från centrum. Jag har laddat upp med mat och godis inför imorgon då den stor dagen är. Vi ska vandra 1.2 mil i skogen. Det ska typ bli 17-18 grader och moln.

Nu ska jag gå på min lilla kusins kalas som fyller 2 år!

Kvällen består av...

...Doritos. B-choklad. Mörk hallonchoklad. Sagas lösgodis. & Filmen Allt flyter.

Det låter inte helt fel va?

Hemma. Hos. Saga.

Igår sov jag över hos Sara. Vi kollade på Kristallen och One Tree Hill. Sen somnade vi tidigt för båda var lite halv försylda och vääldigt trötta. Idag väntar mig en dag med sångfågeln Saga. Hon sjunger nu, väldigt fint. *Host*.

Ikväll ska hon sova hos mig och vi ska hyra film och ha en mysig tjejkväll med godis. Fast imorgon är det fotbollsmatch mot Täby så jag måste nog gå och lägga mig tidigt så att jag blir frisk och får vara med och spela för mamma.

Jag har gjort en redigering på Sagas data. Väldigt fin!


Packlista. Pyjamas. Pesto. Pasta.

Idag har min dag varit bra. Jag har varit med Sara och vi hmm. Gjorde en massa saker. Bl.a skrev en packlista för Yngves Vandring som vi ska gå nästa vecka. Det är mycket som ska med! Mat, kläder, sovsäck, pyjamas, tandborste... Jag fick låna en stor ryggsäck av min farbror. Jag kommer välta när jag sätter på mig den så det kommer nog inte gå så bra för mig på vandringen.. Men jag ska försöka och göra mitt bästa!

Nu väntar först duschen. Efter det är det middag. Sen middag blev det idag för mamma och pappa har några tråkiga gäster och hade inte tid att göra mat så det blir Johanna och Saras specialare. Pasta pesto och skinka.

Fotboll. Fotboll. Fotboll.

Det var fotbollsträning idag. Det gick ganska bra för mig. Iallafall på matchen, jag dribbla förbi Saga hela tiden och gjorde typ 4 mål. Haha, jag är bäst! (Skoja Saga.) Men det var kul, innan hade vi löpning också i typ en backe som vanligt.. Ganska uppfriskande!

När jag kom hem var det fotbollsmatch på tv. Sverige - Ryssland. (Damer) Så den kollade jag också på och Sverige vann med 3 - 0! Hoppas att det går bra för de i resten av EM.

Idag har jag spenderat dagen med Ida och Saga. Vi bakade en kladdkaka och spelade in världens seriösaste deckarfilm. Saga var en amatördeckare som hette typ Dektektiv Johansson och sen i slutet var hennes replik: Egentligen är jag inte Dektektiv Johansson. Jag är kommisare Kurt Wallander.. HAHA! Jag var typ död.

Läste lite på internet idag om svininfluensan. I hela världen är det nu 150 000 personer som har blivit smittade och i Sverige är det 550. I slutet av September kommer det ett nytt vaccin mot svininfluensan som alla får ta. Det tycker jag är bra, men det borde ha kommit lite tidigare med tanke på hur fort det smittas!


M å n d a g.

Hej. Jag har sutttit i typ en timme här framför datan efter träningen. Jag har inte hunnit duscha än. Måste göra det nu..

Idag var det 5-kamp i skolan och mitt lag vann! Vi får något pris på torsdag så vi får se vad det är. Efter det hade vi klassfoto och jag lovar att jag ser helt konstig ut som vanligt. Men jag är van.. Hihi. Efter skolan spelade jag monopol hos Ida med Sara och Joanna. Jag och Ida var i lag och vi vann ganska överlägset med typ 150 000. Och hotell på flera gator!
Jag är så ledsen att jag inte har hunnit lägga upp bilder på det jag hade på mig idag på skolfotot. Men vi får se om det kommer senare.

Att göra ikväll:
- Duscha!
- Måla naglarna.
- Städa rummet.
- Sova.

Skolfoto, kris?

Kom just ut ur duschen. Efter innebandyträningen. Vi var 8 stycken där och körde på halvplan. Det var kul ändå!

Var i Täby Centrum idag med Joanna och jag hittade en efterlängtad blus som jag har letat efter väldigt länge. Så det var bra. Sen följde en svart t-shirt med hem också.

Imorgon är det skolfoto. Jag HATAR skolfoton för jag har aldrig sett bra ut på ett enda.. Sen tar det sån tid att välja kläder och allt. Men jag tror att det blir den nya blusen och ett par jeans och kanske något fint smycke. Jag kan lägga upp bilder på det jag köpte sen.


Grå dag!

Svar på kommentar: Tack Mollie! Du är alltid så snäll! :)

Hela himlen är grå. Jag tycker att det är väldigt tråkigt. Det ska vara sol i Augusti och de första dagarna i skolan, eller hur? Det är lite synd.

Skolan flöt på idag. Vi fick schema och lite så. Vi kommer ha bestämda platser i vårat hemklassrum och på andra lektioner och jag sitter med Marcus. Det blir jättekul! För han är snäll och rolig. Efter skolan var jag med Ida och Saga. Vi kollade på tv, bakade goooda kladdkaksmuffins och målade naglarna! :)

Fick just gäster! Måste springa!!

The first schoolday!

Ikväll har det varit träning igen. Gick inte bra för mig. Jag hade ont i huvudet hela tiden och när jag kom hem somnade jag nästan direkt.. Men vi hade i alla fall tur med vädret!

På dagen har jag varit med Towa, Sara och Joanna. Vi kollade på One Tree Hill och badade sen köpte vi glass. Är det någon mer än jag som har STORA problem att välja glass? Jag tror att vi stod i typ 15-20 min framför glassdisken för att jag och Towa inte kunde bestämma oss..

Nu väntar syster på att vi ska titta ett till avsnitt på en väldigt bra serie som jag tror ni vet vad den heter.. Ledtråd: Den börjar på One och slutar på Tree Hill!

Juste idag var det första skoldagen.. Vi fick bara papper och så. Var där i en timme..


Love i guess?


Hurricane Gilbert - Håkan Hellström (igen)

Tänk att förlora någon som man verkligen älskar. Att aldrig mer få krama eller bara känna tryggheten igen. Jag skulle nog inte klara av det. Men titta t.ex på Therese som blev mördad. Hennes vänner har ju skaffat en blogg. Man förstår egentligen inte hur starka de är. Hur de kan leva utan sin bästa vän och bara göra det bästa av tiden som kommer även fast det alltid kommer fattas en pusselbit i deras hjärtan.


It's raining man!

Jag är blöt. Det blev en fotbollsträning i regn. Just nu fryser jag väldigt mycket och funderar på att bada och efter det ta en kopp te och kolla på One Tree Hill. Jag har 1 avsnitt kvar på 2 boxen så jag tror att jag får börja på 3 idag. Är det någon mer än jag och Towa som är beroende av One Tree Hill? Eller någon annan box kanske.. Det ska komma en säsong 6 i höst och GAASH vad jag längtar!


(dålig bild, hann inte redigera)


M som i Monopol och muffins.

Från 21.30-01.00 igår spelade vi monopol. Hur kan ett spel ta så lång tid? Ida vann med typ 40 miljoner och Sara var pank. Jag flöt på med mina hotell på de dyraste gatorna och de blåa. De är mina favoriter! Man får alltid ihop mycket pengar på de. Innan Sara kom hade jag och Ida hunnit slänga ihop ett par muffins. Mums!


Ida är planerna för dagen. Vi hittar säkert på något roligt i det mulna vädret. En fika någonstans kanske vore mysigt eller en film med filtar och te.


Gröna Lund 09.


The sky over my head.

Snart börjar skolan. Det är lite konstigt för jag ser faktiskt fram emot det lite grann. Att få träffa alla vänner igen och se hur skolan har förändrats, vilka lärare man kommer ha osv. Men det är en sak jag inte ser fram emot. Pressen. Pressen att behöva skriva en uppsats på 1 lektion och lyckas att göra den bra. Pressen att plugga inför ett prov när man har träningar och behöver vila. Men det är väl något som tillhör skolan...

Ida och Sara har gått. Planen är att vi ska tälta ikväll men vi får se hur det blir med det. Om S hittar tältet eller inte..


Det regnar över Stockholm idag!

Regn. Det är inte något jag tycker om. Eller det är faktiskt mysigt ibland att sitta inne och titta på en film och dricka te när det regnar. Som idag nu ligger jag i soffan med mammas lilla minidator i knät och lyssnar på musik.

Idag har jag varit med Joanna, Sara och Ida. Vi åkte och badade lite men det slutade med att vi åkte hem och tittade på film. Vi var så trötta! Till lunch åt vi falukorv med pasta, som vi satt ute och åt vid Saras uteplats "marocko". Mysigt! Ikväll ska jag och mamma åka till mina kusiner som hyr ett hus någonstans (?) och äta middag.



Det är så jag säger det - Håkan Hellström

En kallducsh i värmen och musik från ipoden.

Idag väntar en dag med Joanna och Lina. Joannas hand har inte blivit bättre sen hon ramlade på fotbollsträningen så hon skulle till doktorn och kolla upp den. Nu tänkte jag packa badkläder för det förvånar mig inte om det blir ännu en dag med bad! I och för sig så ser himlen ut att vara lite gråare än de tidigare dagarna. Men det blir säkert så.

Till hösten skulle det inte sitta fel med en stickad mysig tröja. Som dessa.


Sunday. Sunday. Sunday.

Nu har jag börjat på nytt. Ingen vet att jag har den här bloggen. Nästan ingen. Så det blir ett sätt för mig att bara skriva om mina tankar min vardag och allt möjligt. 


RSS 2.0