You found me.

Jag är lycklig. Min födelsedagshelg är över. Ett år kvar att vänta tills nästa. Varför tänker jag alltid negativt? Jag är massor med saker rikare. Pengar också. Det är skönt.

Imorgon blir det en Mollie-dag. Sånna dagar gillar jag.



Ett liv i 14 år.

9.03. Då föddes jag för 14 år sen. Så till dig som är lite trög. Idag är det min födelsedag. Den har firats 14 gånger nu. Det känns lite konstigt. Men endå kul. Jag älskar att få paket och på födelsedagen är det bara jag som får det. Ännu bättre. Nej, vad egoistisk jag är. Julafton funkar. Också. Nu ska jag gå och leva livet som fjortis. Eller vi får se hur det blir med det..


I like you.

Gud vad jag älskar snön. Fast jag blev litye sur på snön idag. Eller det händer då och då att jag blir lite sur på saker. Och idag var snön i vägen. Eller nej. Inte i vägen. I mina skor. Det blev jag sur på. Usch. Och Mollie, du har fått en vän. Kicki är dum! Hon skrattade när jag gjorde fel? Det är inte okej. Hm. Hehe.

Igår var jag i Romme. Det var naaaajs. Det var lite kallt. Men jag gillade det. Tummen upp för bussresan också. Och mina nya skidglasögon. De är naaaajs. Haha.

På lördag fyller jag år. 14 år. Grattis till mig. Hehe!


KÄRLEK!

29 punkter. 1 frågetecken.

Ingen gillar att läsa. Jag Älskar att läsa med stort Ä. Jag fastnar för böcker. Jag gråter med böcker. Jag slår på böcker. Men jag Älskar böcker. Och jag älskar musik. Med.

Jag har haft migrän idag. Det var inte kul. Jag höll på att dö. Mitt huvud dog. Men jag väckte det. Jag har träffat Ida. Hon är en väldigt bra människa. Jag har träffat mitt underbara innebandylag. De vann. Utan mig? Hehe. Jag har bestämt mig. Jag ska aldrig mer ha migrän. Jag ska aldrig mer missa en innebandymatch. Det sög.


Jag fyller år om en vecka. Det kommer bli världens roligaste och världens längsta vecka. Jag ska åka skidor. Det är väldigt roligt och jag har röda skidor. De är najs. Nu väntar min bok. Världens bästa bok.



What if I was invisible and no one could see me.


God. Love me.

Miike Snow. This Providence. Mando Diao. The Killers. Håkan Hellström. Musiik.

Jag har världens bästa vänner. Ett faktum. Imorgon fyller en av de år. Jag ska slå in presenten. Nu tror jag. Eller snart. Sen ska jag fixa med mitt kontokort. Kolla på familjen annorlunda. Dricka te. Njuta av att det är måndag och snart min födelsedag.

Mollie. Du är underbar! Tack.

Jag gillar rock. Är jag konstig eller tänker jag bara för mycket? Gud. Hjälp mig jag har blivit knäpp.


Ge mig sommar. Ge mig en frisk Saga. Jag behöver henne.

Ett inlägg om pulka.

Imorgon ska vi åka pulka i typ världens brantaste backe. Jag kommer dö. Min rumpa kommer dö.

Anledningen till detta är för att jag och mina goda vänner Ida och Lisa har åkt pulka hela dagen. Typ. Det var super. Jag gillar pulka. Men det får inte gå för fort.. Hehe. Och på tal om ingenting. Shit. Jag har No-prov på onsdag.


The sound of silence.

Jag gick ut för ett tag sen. Det var svinkallt. Jag frös. Men jag bara stod där. Och lyssnade på.. På ingenting. Det var som att det bara var jag där. Helt ensam i kylan. Men jag trivdes. Jag trivdes ganska bra.

Jag har köpt ett par nya jeans. I fredags. På Ginatricot. De är bra. Och sköna.











London bilder. Du vet vad det är. + En konstig bild på mig! 


Sunday.

Nu är ännu en helg snart över. Helgen går fort. Alltid fort. Men veckan också. Ibland. Jag ska lägga upp bilder från London. Någon gång. Kanske ikväll. Vi får se. Jag tycker att det är roligt att snön ligger kvar. Det är kallt men snö är kul.

På tisdag ska jag klippa mig. Jag vet nog hur och jag hoppas att det blir bra. Har inte klippt mig på evigheter. Så det är nog dags nu. Eh, idag kommer några vänner hit på lunch. De har världens sötaste hund. Haha. Hoppas hon följer med. Då blir det kul!

Imorgon blir det skola. Första riktiga skoldagen 2010. Om man inte räknar fredag, upprop och mål. Jag tycker att det ska bli ganska skönt att skolan börjar. Det känns som att man bara förlorar tid när man sitter hemma och degar. Det är ju skönt men lite meningslöst.

London. I'm home.

Jag är hemma. Jag har shoppat. Jag har sett Mamma Mia. Jag har haft kul. Jag är lite trött. Jag är konstig.

Idag kommer Ida hit. Det ska bli roligt. Det har tydligen varit kallt här hemma hörde jag. Typ rekordkallt. Jag tror jag stannar inne idag hehe. Fast det kanske inte är kallt ute? Hmm. Jag har nyss ätit frukost och funderar på att äta lunch snart. Jag är inte hungrig men jag måste börja vända på dygnet för imorgon börjar skolan. Inte så kul. Men jag överlever. Hoppas jag..

Jag måste måla mina naglar. De är katastrof. Jag är katastrof. Mitt rum är katastrof.

Det ska vara musik och en bok. Och ett par tofflor.

Amanda. Det är jag och Saga.

Jag äter min systers nötter. Jag är desperat över H&M katalogen. Jag är rädd över att jag inte har packat allt. Jag åker till London imorgon. Jag kommer sakna min gitarr.

Jag är konstig. Jag har börjat leta efter kläder som jag ska ha i sommar. Jag vill ha ett par shorts. Jag vet hur de ser ut men jag har ingen aning om var jag híttar de. Det suger. Och det är inte första gången. Jag får helt enkelt lära mig sy så kan jag sy mina egna kläder. Ja. Bra ide. Eller inte.

Jag fryser om mina fötter och somnar snart. Tänker ta en kväll utan tv och data. Det ska vara musik och en bok. Och ett par tofflor.


TvåTusenTio.

Nu är det nytt år. Nya tankar. Nya måsten. Nya löften.

Mitt år kommer bli bra. Det är jag säker på. Mitt nyårslöfte är att lära mig någonting nytt. Jag tror att jag redan är på gång. Men året har börjar super. Skidåkning som ett proffs. Hehe. Om 29 dagar fyller jag år. Jag blev lite påmind av min kompis. Jag fyller år exakt en månad efter han. Samma datum. Olika månader.

Jag har suttit med det här inlägget i typ 20 minuter. Jag lyssnar på All Time Low och njuter av allt. Jag är faktiskt trött även fast jag sov till 12 idag? Inte likt mig. Men det var nyårsafton igår och då ska man sova dagen efter. Det måste vara en lag. Tycker jag. Men jag tycker mycket. För mycket.

RSS 2.0