Hide. And. Seek.

Hej. Jag har städat mitt rum. I did it. Jag förlorade en match. Hmm. Jag har suttit bakom ett träd med min kusin och lekt kurragömma. Det är ett helt fel ord. Men det funkar. Jag vill äta den nya B&J glassen. Men jag har inte råd. Jag har ätit för mycket godis. Det betyder inte mycket. Jag älskar att det är sol ute. Det gör mig glad.

Jag tycker om Johnossi. Jag tycker om musik. Det är en pusselbit i mitt liv. En stor. Tänk om den inte fanns. Då hade inte jag varit jag. Inte utan gitarren. Inte utan musiken.


Kärlek?

Balloon.

Idag har jag ätit vindruvor. En halv burk. Jag har fått punka på min cykel. Jag har ätit glass. Jag har varit med en väldigt bra flicka. Jag har pluggat. Jag har lekt duktig på gitarr. Jag har tittat på fåglar. Jag har haft en väldigt bra dag. Tack vare min Moll.

Mina händer luktar krydda. Hej.  Eller Hejdå.

Mr. Brightside.

Ny telefon. Check! Solig dag. Check! Rastlös. Check!

Jag älskar världen. Fast solen är lite bättre. Och min gitarr. Min enda vän idag. Vi har haft det mysigt på mammas och pappas balkong. Ja vill ut och cykla. Inte själv.. Med en vän. Inte gitarren. Han kan inte cykla. Haha. Jag har humor. Not. Nu blev det molnigt. Men vad gör jag? Varför skriver jag så konstigt?

Återkommer en lite mer normal dag i mitt liv.


RSS 2.0