It's cold outside.

En shoppingdag med massor med människor. Det fick följa med en skjorta, en kjol och en present till min kompis som fyller år imorgon! Grattis han! Hehe. Han ska få en mössa. Shhh! Jag blev nöjd. Nu får vi bara hoppas att han tycker om den..

Jag är klar med nyårs kläderna. Det blir en tröja från... Eller nej. Jag får visa en bild någon gång om någon är intresserad? Hehe. Jag känner mig lite desperat. Men det ska vi ändra på. Jag fryser också så det får bli en kopp te. Sen ska jag nog spela lite gitarr. Mamma gav mig en ny bok nu. Jag ska lära mig.

Det är typ 10 minus grader ute? Okej, jag ville ha snö och vinter men 10 minus? Det är svinkallt ute och jag tycker inte om att bli kall...

Dan efter dan efter dopparedan.

Snart är det annandan. Jag hatar att tiden går så fort på julen. (Förutom innan julafton) Jag skulle vilja dra ut på julen jätte mycket och njuta varje sekund av den. Tänk om man kunde göra allt jag vill. Haha. Det skulle inte finnas tid.

Dagen har varit helt perfekt. Lite mer julklappar kom idag från bl.a kusiner och vänner. Jag orkar inte ens skriva vad jag har fått i julklapp för det känns lite meningslöst. Hehe. Imorgon ska jag få mer. Oooo. Mormor och morfar och mammas släkt kommer hit på lunch och inte ovädret flyttar firandet till söndag.

Sen börjar nedräkningen till nyårsafton. Najs. Det gillar vi. Den ska firas med Sara och andra vänner till familjen. December är en bra månad!


The longest waiting!

Dagen innan julafton. Årets största väntan. Och längtan..

Idag har det pysslats, klätts julgranar, handlat och massa mer. Det brukar vara stressigt den här dagen. Men min dag har varit rolig och mysig. Jag har fått en huvudmassage grej av min kompis. Den är bra och han är bra. Julen är också bra. Otroligt bra.

Jag har fått ont i magen. Jätte ont i magen.. Det gillar jag inte. Inte alls. Det måste gå över tills imorgon. För imorgon är det en av de bästa dagarna på året. Och då kan man inte ha ont i magen. Inte alls.

Dan före dan före dopparedan!

Julafton. 2 Dagar. YEAH!

Hej människa. Jag tycker att jag är smart. För alla skriver till exempel: Hoppas ni har haft en bra dag. Men jag skriver: Hoppas du har haft en bra dag för det är ju bara du som läser. Det är ju inte 10 pers som sitter vid samma data och är så intresserade av lilla mig. Fast de som har många läsare kan ju det. Hihi. Jag gillar att jag skriver du och inte ni. Det blir mer personligt då liksom. Jag gillar personliga saker. Då känner man sig mer värd och det ska alla göra. Känna sig värda för den man är.

Jag har bakat godis i stora mängder idag! Jag har åkt pulka med min älskade syster idag! Jag har gjort pepparkakshus med kusinerna och syster! Jag har haft en bra dag. Om du är intresserad. Jag hoppas det. Hehe.


A day of my life.

Är det någon som har förstått att det bara är 3 dagar kvar till julafton? Jag blir såå glad när jag tänker så. Haha. Men jag älskar julen verkligen och jag ÄLSKAR att få paket. Om jag får några iår? Hm. Vi får väl hoppas.

Det har varit mysiga dagar med 3 av mina bästa vänner. Vi är bra tjejer. Vi har gjort middag, kollat på tv, haft lite kul, varit i Täby Centrum, och skrattat mycket. Sånt gillar vi. Jag fick med mig några armband, ett par juliga örhängen, en tröja till julafton och en Chailatte. Jag är nöjd nu. Nöjd med allt inför julen. Nöjd med livet liksom.

Jag saknar en vän. Jag behöver den personen just nu..


A white day.

Hej snömänniska. Det är snö ute. Mycket snö. Det snöar. Det har snöat. Det kommer snöa. Jag har gått i snö idag som var upp till midjan. Det var sjukt. Men kul. För jag gillar snö. Väldigt mycket.

Back to life. Somsagt är det en vit dag. Med musik i öronen och en sovande kompis. Ikväll ska jag och min sovande vän hem till varldens sötaste och bästa tvillingar! Mysigt värre! Det var länge sen och jag har saknat det Väldigt mycket så det gillar jag. Och du. Nu är granen hämtad och vi ska pynta den på onsdag! Jag älskar att pynta. Det är.. mysigt.

Nu väntar en varmdusch och sen måste jag få lite liv i den sovande.


Snow. And christmas!

Ja, jag tyckte att det var dags att skriva lite. Jag har varit inne på den här hemsidan. Suttit med händerna redo att skriva men jag har varit tom. I flera dagar nu. Flera veckor kanske. Men ibland är det så. Ibland är man tom på ord.

Men jag är glad. Alla julklappar är fixade! Jag har ett kvar att slå in sen är jag klar! Jag är väldigt nöjd med mina julklappar iår, och det är skönt. JAG LÄNGTAR SÅ MYCKET EFTER JULAFTON!

Snö. Det är SNÖ ute. Det har varit snö ute i flera dagar nu. Och kan du tänka dig. IDAG var första gången jag åkte pulka och var ute i snön? Jag som är som mest barnsligast när snön kommer. Vanligtvis brukar jag springa ut och hoppa i snön det första jag gör när den kommer till mig. Men iår tog det dagar. Tänk vad konstig jag är. Men jag är glad. Jag är lycklig. Och det gillar jag.


Håkan Hellström. Engelska glosor. En massa so saker. En ljusboll i fönstret och hemsk musik från min mun.

Idag är det måndag. Monday. En tråkig och trött dag. Brukar det vara. Men nej. Inte idag. Idag var dagen rolig. Mysig. Jag upptäckte att min önskan har slagit in! De har börjat sälja lussebullar och pepparkakor på vårat lilla café i skolan! Yeah! Gud vad jag älskar julen. I can't wait!

Veckan. Veckan kommer bli lagom. På tal om ingenting. Visste du att ordet lagom bara finns på vårat språk? Svenska. Vi är så coola vi svenskar. Värt en applåd? Hehe. Ja, veckan kommer bli hyffsad bra. Ett prov och kanske en mysig helg i Sälen. Jag ska inte klaga. Tänk om alla skulle sluta klaga (även jag), gud vad livet skulle vara lättare? Ja, tankar.

Jag känner mig svag. Jag behöver mina fotbollsträningar.. Jag behöver springa av mig. Av med allt. Med musik i öronen. Men det är mörkt ute. Jag gillar inte mörkret. Tusan.


Kärlek.

I'm in love with love.

Jag har inget att säga. Jag älskar dig Ida och jag är lycklig. Det är det som betyder för mig!


An english day, Ida?

Hej intressanta människa. Jag tycker inte om vädret. Det är kallt och det är ingen snö. Om det ska vara kallt ska det vara snö. Massor med snö. Då är det bra.

Dagen har varit bra. Utom matteprovet. JAG HATAR MATTEPROV! De som känner mig vet att jag får lite knasryck innan prov för jag blir alltid så himla nervös! Men vi får hoppas på det bästa, det brukar gå bra så jag är ganska lugn. Efter skolan var det de tre vännerna och Sara som gällde. Vi hade kul. Både på vägen hem och hos Saga Baga. Mysiga tjejer vi är tillsammans. Det gillar jag. Äntligen.

Sitter och lyssnar på en gammal U2 låt och tittar lite på internet efter lite julklappar. Det är så svårt. Allt är så svårt. Livet är svårt. Men man får gå vidare. Utan säkerhet ibland.


Skratt.

Jag orkar inte skriva. Men jag har sjukt kul!


RSS 2.0