Klocka. Klocka. Klocka.

Jag har köpt en ny klocka. Den är så cool enligt mig. I love it. Haha. Jag är knäpp.

Idag har jag pluggat. Jag fattar nästan allt till mitt SV-prov och jag är lite stolt över mig. Sen har jag spelat fotboll idag. 2 gånger. I idrottslektion och en träning. Det var kul..

Jag känner mig tom på något sett. Jag orkar ingenting och jag vet inte vad jag ska skriva. Jag är tom på ord.


Blomma?


All I say is Love.

Jag vet egentligen inte varför jag skriver här i den här bloggen. Det är ingen som läser och ingen som kommenterar. Men ni som undrar (om det är någon som läser) så har jag bara den här bloggen för mig själv faktiskt. För jag älskar att skriva av mig. Att få vara speciell utan att någon skrattar åt en. Utan att någon säger att man har fel musik eller klädsmak. För här är jag mig själv, för mig själv.

______________________________________________________________________________________________

Idag har jag haft fotbollsträning med Skol DM laget. Det var faktiskt kul. Efter det blev det en eftermiddag med Sara. Vi myste lite mest framför tv:n och vi spelade faktiskt tv-spel! Typ något bil racing spel jag har. Sen åkte vi på träning. Ganska rolig träning. Fast jag frös! Håller jag på att bli sjuk..?


Open your eyes.

Borta bra. Men hemma bäst.

Nu är jag faktiskt äntligen hemma efter en lång helg hos min mormor och morfar. Vi har haft det jättemysigt! Innan stannade vi i Täby så jag köpte lite prylar och efter stannade vi på Ikea så där köpte jag också lite saker. Direkt efter det var det innebandy match. Om jag säger att det inte gick så bra så kan ni nog ränka ut hur det blev.

Nu hade jag tänkt sätta upp saker jag köpt idag och sen hade jag tänkt att göra en underbar äppelkaka som mormor hade gjort åt oss igår! Den var verkligen jättegod!

Jag är verkligen suger på att möblera om i mitt rum men det går typ inte att göra det! Jag måste ha sängen på en viss plats och skrivbordet måste typ också stå där det står. Så jag vill byta rum! Hehe. Någon som ställer upp?


Week-end!

Om jag säger att jag hittade barr i mitt hår när jag kom hem. Kan någon gissa var jag har varit då.. Jag har varit i skogen idag. Och orienterat. Jag och Sara var grymma och vi hittade alla kontroller! 25 st på 3 timmar i Skånsta skogen där ingen av oss har varit. Jag tycker att vi var duktiga!

Efter skolan blev det One Tree Hill. Vi har precis fått hem 5 säsongen! Jag är såå glad! Jag är typ beroende av det.. Är det någon som är beroende av en tv-serie? Hmm, jag är konstig!

I helgen ska jag spela fotbollsmatch, innebandymatch och åka hem med mamma till min älskade mormor och morfar! Innan vi kommer dit ska vi stanna och shoppa någonstans och sen på vägen hem ska vi stanna på ikea! Toppen helg enligt mig!



Hej, jag har inte tråkigt..

Födelsedagsfirande. Fotbollsträningar. Dm-match. Plugg. Innebandyträning. Orientering. Sv-prov. Sv-inlämning. Mormor & Morfar. Spanska glosor. Idrottslektioner. So-inlämning. Fotbollsmatch. Skola. Vänner. Shopping. One Tree Hill.

Ungefär det här kommer min följande vecka se ut. Kul/Inte kul. Man kan nog förklara den med ordet fullpackad om jag säger så. Hehe. Ja, ni kan ju gissa hur min kalender ser ut den här veckan. Hehe.

Jag hoppas att den blir kul och inte allt för stressig. Väntar just nu på att Johanna ska bli klar med telefonen som oftast blir blockad i flera timmar när hon pratar med sina vänner. Så vänta kan jag nog få göra ganska länge..


En bra start på dagen!

Lisa gullungen fyller år på måndag så jag och Saga ska åka iväg och köpa present till henne nu om ett tag.

Matchen var idag. Eller med mix-laget som består av både 95 och 96 tjejer. Vi hade samling 07.45 så det blev en väldigt tidig morgon men morgonen slutade med en vinst! Och jag gjorde ett mål! det var faktiskt en jätterolig match att spela, och alla var jättebra, vilket var kul att se!

Imorgon väntar ännu en match med 96-laget. Vi ska möta Brommapojkarna.. Vi måste bara vinna..



GÄÄSP!

Trött. Trött. Trött. Är jag det hela tiden? Måste nog gå och lägga mig tidigare på kvällarna så att jag inte är helt slut efter varje dag i skolan.. Fast det blir jag nog endå.. Hehe.

Idag har vi haft en väldigt vanlig dag. Den började med No och slutade med idrott på ip. Vi hade friidrott och jag slog rekord i kula, och häck. Ganska kul. Efter skolan gick jag och Saga hem till mig och kollade på typ 3 avsnitt av One Tree Hill. Hehe. Sen bar det av till Saga. Och nu sitter vi här.

Saga försöker ta lite proffsbilder på mitt öga och då är det väldigt svårt att koncentrera sig på att skriva. Hehe. Nu ska vi nog snart äta middag och ikväll blir det Idol som gäller för oss 2. Och godis!




Is this what we called music?

Music is something special. No one can see what it mean for you on your outside. But in your heart it means everything. And no one know it. No one know that a song can explain everything for you, that a song can mean more for you then anything else..

I'm happy!

Ja, Mollie. Det gör vi!

Nu är jag äntligen i fotöljen med datan i knät. Det har varit ett tag sen jag skrev. Mycket med skolan och idrotterna har för det mesta hindrat mig från datan. Lite synd tycker jag för jag tycker att det är så kul att skriva.

Min dag har bestått av Skola. Innebandy. One Tree Hill. Ida. Nu hade jag tänkt titta på Idol. Det tycker jag är lite bra, att det är på vardagarna och inte bara på fredagarna nu i början. Jag kanske ska göra lite te också, jag fryser så om fötterna..

Jag älskar mammas lilla dator! Den är så bra. Internet flyter alltid på och den får plats överallt! Sen är den så gullig också! Hehe. Idag  har också en liten gullig rosa dator, så söt. Och imorgon ska jag kanske göra något med Sara, Saga och Ida imorgon. Det ska bli kul!


F.

Jag orkar ingenting just nu..

Zzz..

Har precis städat rummet. Vilken lättnad! Allt man tänker på när man städar är hur skönt det är när det är gjort. Haha. Idag har jag spelat fotbollsmatch i Viksjö. Det gick inte så bra för oss. 4-1.  Vi var en avbytare och hon var sjuk så det var inte så lätt att spela. Det kändes inte heller som att någon kämpade. Men vi var alla trötta och då försvinner viljan ur spelet och man orkar inte kämpa likamycket.

Just nu vill jag bara slå mig ner i soffan framför ett One Tree Hill avsnitt och sova. Jag är helt slut. Och en kopp te skulle inte sitta helt fel.


Never say never!




Fotboll är inte alltid fotboll.

Sitter och tittar på fotboll. Jag är helt slut och har ont i halsen så jag fick stå över fotbollsträningen idag.. Vad är inte bättre än att titta på fotboll då? Haha. Det blir nog mycket te och tidig kväll för mig idag. Men jag får ju inte missa idol ikväll. Det är så kul enligt mig! Vissa är så bra och vissa förstår man ju inte varför de ens ställer upp. De skämmer ju bara ut sig! Haha. Det är ju också kul.

Jag tänkte berätta lite om dagen. Först hade vi Livskunskap fast vi har typ inte börjat med det än så vi svarade på lite enkla frågor och gick igenom nästa vecka. Efter det hade vi idrott och vi kör fortfarande med orientering och jag och Sara är bäst på det haha. Sen hade vi slöjd. Vi fick sy lite roliga mönster med symaskinen. Och sen efter det hade vi lunch. Någon ris med kycklingsallad i eller något. Helt okej. Sen hade vi språkval. Jag har spanska. Lektionen var som vanligt. Glosförhör och lite så. Efter spanskan hade vi matte och matteförhör. Det gick nog bra hoppas jag. Sen hade vi SV och lästimme. Jag läser en bok som mammas kompis har skrivit. Ingen grekisk gud, precis heter den. Faktiskt jätte bra!

Jag chattar lite med Mollie. Jag har värsta idén till henne. Mohahaha!


Jag heter Sara!

Det var en som frågade vad jag heter, och jag heter Sara.

Det var länge sen jag skrev känner jag, men det har varit mycket med läxor och idrotter och så. Men nu kanske jag ska skriva lite bättre. Vi hade orientering här om dagen i Hacksta. Det gick jättebra för mig och Sara för vi träffade Viktor och Simon som hade samma karta och Simon är typ proffs. Haha. Igår var jag hemma hos Vendela och vi hade lite kul kan man säga. HAHA. Hon kan inte skriva så jag fick vara hennes assistent på matteläxan.. Lyx.

Imorgon ska jag och Sara passa min lilla kusin! Det ska bli kul. Idag har vi matteprov och spanskaglosor och imorgon har vi No-prov! Jag tycker att det är lite mycket. Hehe.

Olycksdagen..

Jag vaknade hos Saga idag och vi böt om och gick ner till fotbollen. Vår målvakt var sjuk så vi fick lotta vem som skulle stå och det blev Julia och Levina. Innan vi skulle gå och värma upp ramlade en i laget i omklädningsrummet och typ landade på axeln så hennes axel gick ur led.. Jag tycker så synd om henne! Så hon fick åka till sjukhuset med ambulansen.. Men när hon var borta hade vi bara en avbytare. Så vi fick ringa in halvsjuka Alice så hon fick också spela.

Första halvlek gick helt okej men andra gick inte så bra.. Vi var nog för trötta.. Så vi förlorade med 4-1. Men det är okej. Vi vinner resten!

När jag kom hem försökte jag få tag i mamma och pappa som har varit på bröllop. Men ingen av de svarade men efter ett tag ringde de från typ Södertälje och sa att bilen hade gått sönder på något sett så jag vet inte direkt när de kommer hem..

Så det blev en ganska händelsefulldag tillslut. Eller vänta. Den är inte slut en, så vad kan vänta nu? Kommer jag snubbla i trappan? Kommer kanske datan gå sönder? Eller kommer spilla en kopp te över mig? Man vet aldrig..


Jag älskar mitt lag!


Fotbooll!!

AAAH!! Jag och Saga måste gå och titta på fotboll på tv nu. Eller jag måste för Saga måste duscha. Aja , anyway. Idag var vi på det så kallade Zonträningen. Vi skulle delas upp i 2 grupper och Saga, Ida, Lisa och Towa blev i en och jag ensam med främlingar i en! Lite drygt.. Men jag klarade mig endå!

Jag och Saga käkade donken idag och när Saga håller i hamburgaren så tittar hon på den och säger: Jag ska börja ett nyttigt liv! Haha, Lycka till säger jag bara!

Nu måste jag gå och kolla på fotboll. Jag är typ beroende!


Mollie. Muffins. Match.

Kom just hem från flickor 95:s match. De spelade jättebra och vann med 3-0 om jag kom ihåg rätt. Jag gick ner till ip med Mollie för hon skulle hem till Ida och sova hos henne efter så vi tittade på matchen tillsammans.

Idag var jag somsagt med Mollie. Vi bakade muffins och kollade på One Tree Hill. Vi hoppade och pratade också. En rolig dag med Mollie! Nu tänkte jag gå ner och hjälpa mamma för hon står och lagar all mat helt själv. Det är en Mamma dotter dag idag så jag och mamma ska äta middag framför Sverige-Norge! Heja Sverige!

Imorgon har jag zoneträning i Älta med Saga, Ida, Towa och Lisa. Vi får hoppas att det går bra!


Helt oredigerad bild. Därför inte så snygg!

Dagens klädsel.


Jeans från Ginatricot, Vit t-shirt H&M, Sjal Lindex, Kofta MQ & (Skor converse)


Tänk vad en låt kan beskriva..



Jag hatar att jag älskar dig men jag älskar dig så mycket att jag hatar mig - Håkan Hellström


Ida-dagen!

Idag fyller min bästa vän Ida år! Grattis Ida! Hon fick tydligen en mobil i födelsedagspresent. Vad kul.

Idag så ska jag hem till henne på fika efter skolan. Eller vi har typ alltid gjort så när någon fyller år. Det är lite mysigt. Så jag har köpt en liten present till henne. Jag skriver inte vad det är för man vet aldrig om hon kollar min blogg.

Jag fick ett sms av henne idag där det stod att Österåkers gymnasterna har lagts ner! Gud vad tråkigt! Det gick ju jättebra för oss på den sista tävlingen och vi hade en sån mysig trupp.. Jag önskar att det kom tillbaka igen..


Alone?

Svar på kommentar: Jag har gjort min header i ett bildprogram som heter Picasa.

Nu är jag äntligen hemma efter vandringen. Jag har försökt sova lite och kollat på One Tree Hill under dagen. Jag var så slut efter vandringen. Vi började somsagt gå igår från något som hette Åsätra sen gick vi 1.2 mil till en läger plats där vi satte upp militärtält som vi sov i. Idag gick vi 2 km till Wira Bruk där våra föräldrar kom och hämtade oss! Saga blev tyvärr sjuk under kvällen.. Tycker synd om henne! 

Min kväll sommer nog bestå av nagellacksmålning, tv, te, musik och sängen. Jag tänker somna tidigt idag eftersom jag inte sov så jättebra inatt. Vaknade hela tiden och det var helt svart i tältet så jag såg inte någonting! Sen har jag jätteont i axlarna så mamma får nog massera mig.



- Every song has a end. But that is no reason to not enjoy the music.

RSS 2.0