Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

Idag är det söndag. Idag är det första advent. Det betyder att julen är på väg! Jaa! Jag älskar julen. Världens bästa måndad. Det är december. Jul, snö och lussebullar. Kan det bli bättre? Nej. Fast jag tycker om Januari också för då fyller jag år. Det betyder paket. Och jag gillar paket.

Idag händer mycket. Först var det innebandymatch. Inte bra. Efter det blev det en tripp med pappa till centrum där jag köpte ett nytt jättegott te. Hehe, intressant. Nu sitter jag och myser med musik i soffan vilket betyder Håkan. Love. 4 kommer släkten hit på förstaadvent fika. Mysigt mysigt.

Vädret. Vädret suger. Det är kallt ute och det ligger en tjock dimma över hela oss. Inte kul. Då ser man inget? Nej, det stämmer. Då ser man inget. Fast på tal om vädret. Jag älskar snö. Det är så.. vitt. Så fint. Fast kallt. Men det spelar ingen roll det är liksom stämning. Så jag tycker att det borde komma lite snö till oss. Det vore toppen.

Ikväll är det fotboll på tv. Vilket betyder att jag och mamma sitter bänkade framför tv:n. Zlatan vs Ronaldo. Hehe. Fotboll är kärlek.


Smile like you mean it.

Jag är stolt nu. Jag är stolt och inte rädd längre för nu är det gjort! Den där dumma sprutan är tagen och ska jag säga något så kändes det inte alls när de tog sprutan men nu efter har jag SÅÅ ont. Det är ju det värsta! Tiden efter sprutan. Jag kan knappt lyfta min arm och på söndag har jag innebandymatch. Det måste gå över!

Ännu en väldigt läskig grej som hände idag. Jag disikerade en fisk. Usch! Jag tyckte inte om det! Det var så äckligt! Och jag mår inte bättre av att min syster säger att man typ ska disikera en fårskalle i åttan. Jag tycker inte om det. Inte alls. Blä.

Idag har dagen varit prima! Jag är väldigt glad idag! Jag har gjort en massa bra kap i Täby. Hehe, nörd. Jag fick med mig en tröja, ett linne, en födelsedagspresent till min kära moder och en halsduk. På tal om ingenting. Halsduk är ett väldigt konstigt ord. Typ en duk man har runt halsen? Det stämmer ju inte direkt.. Knasknas.

Imorgon väntar ännu en underbar dag! Lussebullsbak med mammi. Jag är kind of helt GALEN i lussebullar! Jag kan seriöst äta typ 5 st på typ 10 minuter. Okej, kanske inte. Men jag älskar det! Thats christmas for me!

Nu väntar snart idol på tv:n. GO TOVE!

Life. Life is life.

Jag är rädd. Imorgon väntar sprutan. Dunkdunk. Jag tycker inte om sprutor. Inte alls. Men nu ska jag ta den och jag hoppas att jag inte dör. Nej, vad patetisk jag är. Klart att jag inte ska dö? Jag måste ju se The Script live någon gång eller hur? Knasbolls varning på mig.

Back to life. Hej. Jag jag vet inte vad jag ska skriva. Livet flyter på och jag fick ha min efterlängtade slöjdlektion idag! Jippie! Men bad nog hade vi ingen lärare som kunde hjälpa mig.. Så jag gjorde en scarf? Hehe, en tygbit jag satte runt hasen. En scarf. En Sara scarf. Hehe. Sedan hade vi gymnastik. Jag gillar det. Jag har som en liten dold grej gått på gymnastik i typ 6 år men jag har typ tappat allt. Inte bra. Jag blir mest rädd. Man får liksom en press på sig som jag inte klarar av. När någon tror att man kan och man verkligen vet att det inte kommer gå så känner jag mig så liten. Okej, jag är ganska liten men jag tror ni fattar. Eller, ni och ni. Du kanske.

Imorgon är det fredag. En vanlig fredag. Sovmorgon, no, engelska, lunch, so och idrott. Den avslutas med en runda i Täby med mig syster. Kanske lite julklapps shopping? Who knows? Nej nu väntar min braiga bok och en kopp te. Okej. Jag är patetisk.


Love me. Smile at me. Hold me.

Hej. Jag är sliten. Ja, det har varit en sliten dag idag men endå en glad dag. Så det är ok. Dagen har flytit på som vanligt. Jag är ganska tom på intressanta saker just nu... Hm, Det är väldigt mörkt ute. Bäcksvart! Det tycker inte jag är kul. Då blir dagen så tråkig. Men det var ganska kul idag för solen dök upp, lite. Det regnade också, lite. Knasig dag.

Jag försöker komma på en önskelista till jul. Det är inte lätt. Jag vet inte vad jag vill ha.. Det är alltid så. Under året kommer man på tusen saker som skulle vara perfekt till julklapp men när julen väl kommer. Då är allt borta ur huvudet och man kommer inte på någonting. Typiskt!

Nej, nu väntar DH där nere. Gud. Vilket liv jag har.


Kläder för dagen. Lacktights, jeansstjorta och converse. Enkelt.

Jag älskar pepparkakor. Mina pepparkakor.

Nu sitter en lite mjölig Sara vid datan och försöker plugga lite inför mitt spanska prov på torsdag. Jag och mamma har bakat pepparkakor! Mina blir bäst hehe. Men det är samma visa varje jul. Jag äter för mycket pepparkaksdeg så det gör ont i min lilla mage. Inte bra. Jag känner mig väldigt onyttig. Jag måste springa. Jag älskar att springa, jag skulle kunna springa överallt. Bara bort från allt. Gud vad härligt det skulle va.

Jag är faktiskt ganska knasig idag. Jag har mjöl i hela mitt ansikte och min svarta tröja är prickig av mjölet. Sen har jag ett rutigt förkläde på mig som jag älskar. Det är så bra bara. Så perfekt för lilla mig.

Jag har tänkt på en sak. Varje år som vi bakar pepparkakor lyssnar vi på en julskiva. Samma julskiva varje år och jag kan varenda låt. Men jag har en favorit. Den är så rolig. Så Sara. Det är min danslåt, hehe. Den är verkligen inte bra men den är så knasig. Ja, knasig är rätt ord.


Gladdag!

Jag är jätteglad idag! Det var en kul och bra träning idag och jag har bara varit allmänt glad. Jag hade även utveckligssamtal idag och det gick superduper! Efter det hade jag en mysig eftermiddag med Joanna.

Imorgon väntar ännu en dag i min lilla skola. Jag har faktiskt sovmorgon så jag är väldigt glad. Hehe. Sen ska jag ha en mysig kväll med Saris för våra föräldrar ska på samma middag. Vi måste kolla på idol, hehe. Jag är måste ju rösta på Tove. Annars vinner hon inte. Kom ihåg det, varje röst räknas.

Nu väntar tv:n och en kopp te. Jag älskar att vara glad!


En regning dag i mina skor.

En ganska pigg Sara har nu äntligen tagit sig tid till att sitta vid datan. Det är typ första gången efter en dag som jag är pigg, hehe. Kan bero på att jag hade sovmorgon imorse. Jag älskar sånna.

Idag har det faktiskt varit en ganska kul men jobbig dag. Det var inte så bra väder och Tele2s nätverk slutade fungera så jag har tagit en lång promenad helt själv hem till Lisa för jag kunde inte få tag på henne p.g.a dumma tele2. Men jag hittade henne och Mollietoken sen. Puh! Vi hade en mysig fast ganska läskig eftermiddag hemma hos Lisa, hehe. Skoja, Mollie du fattar!

Nu väntar en kväll med mamma framför Sverige-Italien och en färdig kladdkaka. Jag känner mig väldigt mätt just nu och är inte särskilt sugen på kladis (hihi, mollie) men om ett tag sitter den nog fint.


Intressant?

Jag är trött. Efter en väldigt hektiskt träning med mycket skratt är man väldigt trött och har ont i magen. Idag var det faktiskt andra gången jag skrattade så mycket att jag började gråta. Det var så kul idag på träningen men somsagt. Jag blev väldigt trött.

Jag är tom på ord. Har suttit i typ 5 minuter och tänkt på vad jag kan skriva men jag kommer inte på nåt.

Ikväll blir det nog Desperata hemmafruar och te. Jag skulle inte kunna leva utan te. Hehe, min dagliga dryck.

Big foto.



Mina kläder idag!


Krattdagen.

Jag känner mig snuvig och trött. Försöker hålla humöret uppe. Har precis tagit lite bilder med min syster. Tänker gå ner och kolla på One Tree Hill. Jag funderar på att gå och lägga mig tidigt idag så att jag blir frisk någon gång! Men det är lite svårt när det är så bra program på tv! Playa del sol, hehe en favorit, Parlamentet och Filip & Fredrik. De går ju samtidigt så vi får se vad jag väljer att se idag..

Jag är faktiskt väldigt slut. Har krattat in lite pengar med mina vänner till klasskassan. Det gick på typ en timme och vi får typ 300 kr. Jag tycker att det är bra. Jag tror att vi kommer få en bra klassresa. För vi har redan samlat ihop väldigt mycket och resan går av i nian. Så det blir något kul hoppas jag.


Black & white.



- Sometimes you just want to be invisible.

Tänk om..

Jag har lust att sjunga. Att skriva något om livet. Om idag. Om imorgon. Jag har lust att leva. Och just nu vill jag leva med en gitarr i knät.

Lucky vs Unluckey.

Jag är hemma. Jag har såå mycket att berätta att jag inte kommer kunna göra det. Hehe. Igår var det otursdag. Jag och Saga missade bussen. Hon som körde såg oss springa men körde förbi.. Jag blev lite sur på henne då så när jag och Saga gick hem så skrek jag allt vad jag kunde, för jag frös och var trött, fast som tur var så tror jag att det bara var Saga som hörde. Hehe. Sen blev det en kväll med Idol, McDonalds och godis. Vi somnade vid typ 12.

Idag har jag haft en shoppingdag i Täby med min syster. Jag köpte en dunjacka, en skjortliknande sak, ett par jeans, en chailatte och en fundationsvamp eller vad det heter. Jag är väldigt nöjd med mina köp. Nej, vad töntig jag är. Jag är kär i min nya skjorttröjkofta eller vad det är. Den är så cool!

Jag var nyss med mamma på videobutiken för vi skulle hyra en film. Det blev 4 filmer och en klubba. Hehe. Pimpim klubba in my heart! Oj, nu kom jag på att klubban ligger i min jacka.. Hehe. Filmen vi ska se ikväll är 21. Jag var sugen på att se en actionkomedi så jag hoppas att det är en sån film. Nej nu blir det en kopp te för mitt halsont har inte försvunnit än.. I HATE IT!


Dagen sjuk. Halvt sjuk.

Jag är lite halvt sjuk. Det är smärta i halsen hela tiden och jag är snuvig. Så jag tror att jag ska ta en te och tv kväll så jag slipper det här imorgon.. Och tack vare min lilla försyldning missade jag fotbollsträningen idag! Fotbollen är ju höjdpunkten på veckan. Hate it. Men det har varit en ganska soft dag så jag ska inte klaga.

Vi hade ingen syslöjd idag för vår lärare var sjuk så vi hade typ 2 timmar håltimme (eftersom vi hade lunch efter) så jag och mina vänner Joanna och Joanna gick hem till mig och åt lunch. Vi hann även titta lite på biggest loser på tvn. Sen fick jag och Saga skjuts hem till mig efter skolan. Vi har slappat och ätit lite. Hehe. Nu skulle hon på träningen.. Ååh, jag är desperat!

Nej. Jag måste ha mat. Mamma är och handlar och vi ska äta efter det men jag vill ha mat. NU! NU! NU!

Okej. Jag är verkligen knäpp.

Darkness.

Saga. Jag vet att du hatar bilden men det är ett minne. Inget minne är fult! Vi hade kul. Alla fyra tillsammans. Det gick liksom inte att dela på oss. Och jag saknar när det var så..

Det känns som att tåget alltid åker förbi utanför mitt fönster varje gång jag sätter mig vid datan. Det lyser upp den mörka kvällen med sina ljusa fönster genom att bara åka förbi. Tänk vad mörkt det är ute, jag är lite mörkrädd måste jag erkänna..

Nej, nu väntar maten, idag blir det rester från igår.

Can I have this back?



I miss this. I miss us. I miss all days. The old days. I love you. I always will.


Music is always help.

Jag har inte krafter eller ork för att skriva.

Say it dosen't hurt. Dosen't matter anyhow. Anyhow. - Augustana Hey now


Jag fryser.

Nu är jag hemma efter en kall idrottslektion i ishallen. Vi åkte skriskor och jag klarade VG-nivå på en bana man skulle köra så jag är faktiskt nöjd men jag ramlade typ hela tiden.. Haha. Sen blev jag lite rädd när vi skulle köra fotboll på isen. Alla åkte så fort så jag höll mig på kanten.. Hehe.

Tittar på ett gammalt One Tree Hill avsnitt som går på tv:n. Gud vad alla är små! Haha. Jag ska nog ta och stoppa i mig lite mat för jag har träning klockan fem och vi ska äta middag efter. Min kusin kommer hem till oss ikväll. Han ska tydligen fixa min dator som inte alltid fungerar med internet och så, hoppas att det löser sig..

Nu ska jag ta en kopp te och sätta mig med mina tofflor och en filt och titta på One Tree Hill!


A day like any other.

Ännu en måndag har gått förbi. När man vaknar på morgonen på måndag så känner man sig så meningslös. Men när dagen börjar närma sig sitt slut funderar man och tänker att det inte var en så tokig dag ändå. Samma visa varje måndag.. Iallafall för mig.

Dagen har spenderats i skolan och hos min vän Sara. Jag kan säga att jag har lärt mig 3 låtar på gitarr idag! Jag älskar gitarrer! Det är så ballt att kunna spela, och jag älskar ju musik. Så det vore coolt. Sen bakade jag och Sara kockostoppar. Det är en bra uppfinning tycker jag.

Imorgon är det den stora dagen. Vi ska åka skridskor på idrotten. Jag suger verkligen på det och kommer ramla, ramla och ramla på isen imorgon. Det kommer nog vara lite Bambi varning på mig.. Hehe. Fast det är en sak jag inte förstår. Varför ska isen vara hal? Kan den inte vara som typ golv? Haha, weard tankar från mig.

Jag har varit lite knäpp hela dagen idag så det förklarar nog det här inlägget!


Love from all my heart!

Jag är rädd för vad som kommer hända. Jag vill veta vad du tänker så att jag kan hjälpa dig. Jag vet inte vad som är rätt eller vad som är fel. Ska jag bara existera eller ska jag ta ett steg fram. Mitt hjärta finns här för dig hela tiden vad som än händer men jag vet att det inte räcker.


Lördag

Jag har verkligen hunnit med mycket på typ 2-3 timmar. Jag har krattat typ hela tomten med pappa och Johanna, jag har städat min kanins bur, jag har städat mitt rum och jag har ätit lunch. Nu är Sara på väg hit och vi ska hitta på något mysigt. Först tänkte jag ladda ner lite ny musik på min ipod. Som jag faktiskt fick ett nytt fodral till av mamma igår, hon hade köpt det billigt så det var helt svart så jag pimpade det lite med nagellack. Det blev riktigt snyggt !



En morgon i pyjamas och tofflor.

Datan i knät. Musik i lurarna. Tv:n är på. Ungefär så ser en helgmorgon ut för mig. Så mysigt. Idag ska jag städa mitt rum, träffa Sara och fixa lite saker i mitt rum. Sätta upp några tavlor och lite så.

Var nyss inne på sf.se och jag blir lite besviken på att det är 15 års gräns på New Moon!! Min syster ska gå på premiären och jag vill också gå, det finns platser kvar och jag vill jättegärna gå på den! Vad sur jag blir.. Jag är ju ganska kort så det är ju ingen idé att försöka komma in. Damn it.


Friday I'm in love!

Nu var det dags igen. Idol-kväll. Massa sms röster på Tove. En godisskål i knät. Helt underbart! Jag älskar fredagar!

Min bästis är i Sverige nu! Åååh, vad jag har saknat henne! Det finns så mycket jag måste berätta för henne och så mycket jag vill veta. Egypten. Hon kommer vara brun som en pepparkaka, och jag är en liten blekfis som vanligt!


MJ & BJ

We are the world, we are the children, We are the one who make a brighter day so let's start givin'.

Den fina låten av Michael Jackson sitter just nu på min hjärna. Den är fin men väldigt störande. Lyssnar just nu på en låt som Haley i One Tree Hill sjunger. Den är faktiskt väldigt bra men inte riktigt i mina musiksmakstrakter haha, det var ett roligt ord.

Sitter faktiskt och väntar på att tiden ska gå, ska kolla på DH klockan nio och tänkte måla mina naglar med mitt nya fina svarta nagellack. Mitt förra är lite knasigt och jag tycker att det passar bra med lite mörkare färger nu på hösten/vintern.

Jag ska nog ta det som blev kvar av min gamla B&J's. Guud vad gott!

Music. Book. Music. Book.

Hemma igen. Har varit med Ella och Andrea på deras dans och innan det lagade vi en mysig middag med deras mamma. Supergott! Nu funderar jag lite på morgondagen.. Vi har konditionstest på idrottslektionen. Det är asjobbigt och jag har varit lite försyld men jag tror att jag måste vara med för det är så många som är "sjuka" när det är jobbiga saker, lite tråkigt.. Så jag biter ihop och hoppas att det inte blir värre imorgon!

Sitter och lyssnar på en väldigt konstig låt som på något sett kommit in i min ipod? Blank Expression med The Specials. Ja, den gruppen är lite speciell. Hehe.

Idag fick jag en bok av min gulliga mamma! Det är Katarina von Bredows nya bok Bara inte du. Den verkar faktiskt väldigt bra, och Ella du kan få låna den när jag har läst den om du vill, hehe.


En kall dag med glädje.

Efter en rolig halloweenkväll med Joanna och Ida sov man ganska länge. Haha, jag och Joanna kollade på 3 systrar och en mamma, den var bra tycker jag.. När jag vaknade imorse stod klockan på 10.20, vi gick upp och åt frukost och fixade i ordning oss till dagen. Efter lite ändrade planer med Mollie så fick jag följa med och vara bollkalle på dammatchen mellan Djurgården och Göteborg. Min kompis syster spelar i djurgården, så det var därför. Det var kul men väldigt kallt! Tillsist vann Djurgården med 1-0!

Nu har jag fått en liten present av min syster som kom hem från Frankrike igår! En jättefin t-shirt och ett halsband fick jag. Tacktack! Nu ska jag ta en kopp te och se på tv. OOO NOOO, Filip och Fredrik har börjat!


RSS 2.0